1-3 nga 3 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Mi 8 Black (64GB)

  Xiaomi Mi 8 Black (64GB)
  • + Tracker MI BAND 3 me 90% ulje
  • Ekrani 6.21"
  • Kamera 12MP
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)

  Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)
  • + Tracker MI BAND 2 me 60% ulje
  • Ekrani 6.26"
  • Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)

  Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)
  • + Tracker MI BAND 2 me 30% ulje
  • Ekrani 5.45"
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu