VoLTE, ekskluzivisht në rrjetin Telekom!

Rrjeti Telekom përmirësohet çdo ditë, me risitë më të fundit për ty. Ishim të parët që mundësuam cilësinë e pakrahasueshme të zërit me teknologjinë e avancuar VoLTE, dhe tani shkojmë edhe një hap më tej, duke e mundësuar për më shumë modele smartphone, pa asnjë kosto për ju! Përjetoje në maksimum me modelet e fundit të SAMSUNG Galaxy!

Çfarë është VoLTE?  

Cilësi absolute të zërit!  

Lidhje më e shpejtë në thirrje  

Kursim i baterisë deri 50%  

Si të përdor VoLTE?

  • Sigurohuni që të keni një aparat i cili suporton teknologjinë VoLTE. Klikoni për listen e telefonave me VoLTE në rrjetin Telekom.
  • Aktivizoni VoLTE FALAS në çdo dyqan Telekom, ose duke telefonuar 142.
  • Pas aktivizimit në aparatin tuaj do të shfaqet ikona e VoLTE. Ju mund ta aktivizoni dhe ç’aktivizoni nga SETTINGS/NETWORK në telefonin tuaj.

Eja në çdo dyqan Telekom, dhe provo VoLTE!

BLI SMARTPHONE ME VOLTE