SHPËRNDA DASHURI TE 3 MIQTË E TU
DHE FILLO ZINXHIRIN E DHURATAVE.

SI NDODH?

Është super e thjeshtë, por meqë je këtu, po ta shpjegojmë:
1. Na vizito në dyqanet Telekom.
2. Zgjidh tre miq Telekom që do të urosh/surprizosh.
3. Merr falenderimet nga miqtë dhe shijo festat e fundvitit :)

Çfarë përmban urimi Telekom?

Urimi Telekom gjenerohet rastësisht dhe mund të përmbajë dhuratat e mëposhtme:

*Për të surprizuar miqtë në këtë promocion duhet të kesh aktive një paketë me vlerë 800 lekë e më shumë ose të kesh një numër me kontratë.

*Promocioni zgjat deri më 14 Janar.

GËZUAR 2019!