1-10 nga 12 uljet e sezonit!

Uljet e sezonit!
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Smartphone A6S

  -21% ULJE
  Smartphone A6S
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 5”
  • CPU Quad-core 1.1 GHz
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 11900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy J3

  -23% ULJE
  Samsung Galaxy J3
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Kamera 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Smartphone T3

  -12% ULJE
  Smartphone T3
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 5.5”
  • CPU Quad-core
  • Lidhje 4G
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 15900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy J7 (LTE)

  -6% ULJE
  Samsung Galaxy J7 (LTE)
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Android OS V6.0.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 35900.0 Lekë    Bli tani
 • USB Modem 4G

  USB Modem 4G
  • + kartë Telekom Data
  • deri në 150Mbps
  Shiko më tepër detaje...
 • Alcatel Pixi 4 5"

  -5% ULJE
  Alcatel Pixi 4 5
  • Kamera 8MP
  • Memorie e brendshme 8GB
  • Android OS V6.0
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 11900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)

  -20% ULJE
  Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16MP
  • Android OS 4G LTE
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  -12% ULJE
  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  • iOS 9
  • Garanci 12 muaj
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 87900.0 Lekë    Bli tani
 • iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)

  -13% ULJE
  iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)
  • Ekran 5.5” HD
  • Kamera 13 MP
  • iOS 9
  • Garancia 12 Muaj
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 99900.0 Lekë    Bli tani
 • Smartphone A6

  -23% ULJE
  Smartphone A6
  • Ekran 4.5”
  • 4G
  • Kamera 5 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu