1-8 nga 8 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • HTC Desire 626

  OFERTË
  HTC Desire 626
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 16GB
  • Memorje RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei P8 Lite

  OFERTË
  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )

  OFERTË
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB
  • Regjistrim video me stereo sound
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A5 (A510F)

  OFERTË
  Samsung Galaxy A5 (A510F)
  • Open Box
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Memorie RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei Y6

  OFERTË
  Huawei Y6
  • Open Box
  • Kamera 8MP
  • Memorie RAM 2GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Smartphone A6S

  OFERTË
  Smartphone A6S
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 5”
  • CPU Quad-core 1.1 GHz
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J3

  OFERTË
  Samsung Galaxy J3
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Kamera 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 18500 00 Lekë

  • 16900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Nokia 3310

  OFERTË
  Nokia 3310
  • Lidhje 2G
  • Kamera parësore 2MP
  • Memorie 16MB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu