1-10 nga 11 telefona me ulje

Telefona me ulje
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey

  Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey
  • Ekrani 6.53"
  • Memorie e brendshme 64GB
  • Kamera Quad 64MP/8MP/2MP/2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A50

  Samsung Galaxy A50
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 25MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Mi 9T Glacier Blue

  Xiaomi Mi 9T Glacier Blue
  • Ekrani 6.39"
  • Memorie 64 GB
  • Memorie RAM 6 GB
  • Kamera Triple 48 MP, 8 MP, 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A30s

  Samsung Galaxy A30s
  • Ekrani 6.4"
  • Memorie e brendshme 64 GB
  • Memorie RAM 4GB
  • Kamera 25MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Note 10

  Samsung Galaxy Note 10
  • Kamera 16MP, triple
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie e brendshme 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 105900 00 Lekë

  • 103900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Xiaomi Redmi 8A Blue

  Xiaomi Redmi 8A Blue
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 32 GB
  • Memorie RAM 2GB
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 14400 00 Lekë

  • 12900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Alcatel 1

  Alcatel 1
  • Ekrani 5.0"
  • Memorie e brendshme 8GB 1GB RAM
  • Kamera parësore 5 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel 1S

  Alcatel 1S
  • Ekrani 5.5"
  • Memorie e brendshme 32 GB
  • Kamera parësore 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu