1-10 nga 23 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S6 (32GB)

  3GB
  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 5C 16GB

  OFERTË 
  iPhone 5C 16GB
  • Open box
  • Ekran 4"
  • RAM 1GB
  • Memorie 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)

  3GB
  iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)
  • Ekran 5.5” HD
  • Kamera 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  3GB
  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • MOTOROLA MOTO G NEW

  OFERTË
  MOTOROLA MOTO G NEW
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 11000 00 Lekë

  • 3200 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Alcatel Pop 4 5” (4G)

  OFERTË
  Alcatel Pop 4 5” (4G)
  • Open Box
  • Kamera 8MP
  • RAM 1GB
  • Bateri 2500mAh
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 10400 00 Lekë

  • 6500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)

  3GB
  Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei P8 Lite

  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 14600 00 Lekë

  • 10700 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Alcatel 8S P350X (Tablet)

  OFERTË
  Alcatel 8S P350X (Tablet)
  • Open Box
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 8"
  • CPU Quad-core 1.2GHz Cortex-A5
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 11100 00 Lekë

  • 4900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • iPhone 5 (16GB)

  OFERTË 
  iPhone 5 (16GB)
  • Open Box
  • Kamera parësore 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 14000 00 Lekë

  • 8200 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë