PAKETA TURISTIKE

Mirë se vini në Shqipëri!

Shijoni çdo moment me PAKETEN E RE TURISTIKE

 

10GB Internet
5GB CHAT*

500 MIN Kombëtare
10 MIN Ndërkombëtare**
100 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare


NUMËR FALAS!

 

VETËM 1,300 LEKË!
 

Vlefshmëria e paketës 14 ditë.

Paketa përfitohet vetëm në numrat SIM të veçantë që vijnë si pjesë e paketës.

Kërkoni të aktivizoni paketë? Kliko këtu dhe aktivizo online paketen Turistike. 

 

Përfito edhe 3GB BONUS! Shkarko aplikacionin MY TELEKOM dhe regjistrohu!


* Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, Message+

** Minutat Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt: Greqi, Itali, Gjermani, Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Kinë, Slloveni, Francë, SHBA, Kanada, Angli, Turqi, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Kroaci, Çeki, Danimarkë, Irlandë, Luksemburg, Hungari.