TELEKOM TRAVEL ME PARAPAGESË

PËRSHKRIMI

 

Sa herë që udhëtoni jashtë Shqipërisë, ju do të mund të vazhdoni të përdorni numrin tuaj Telekom për telefonata, SMS dhe internet në qindra shtete në të gjithë botën.
 

Duke aktivizuar falas Telekom Travel & Talk do të keni mundësi:

 • Të kurseni kur kryeni dhe merrni telefonata kur jeni jashtë Shqipërisë.
 • Të keni kontroll të plotë të kostos të telefonatave në roaming dhe të shmangni surprizat në fund të muajit.
 • Të kryeni telefonata me tarifat e programit tuaj si në Shqipëri edhe kur jeni jashtë vendit.
   

Tarifat

Tarifat për thirrjet dalëse:

 • Tarifat sipas planit Telekom ku bëni pjesë + tarifë fikse 108 Lekë/telefonatë kur jeni në Roaming në shtetet e Zonës 1
 • Tarifat sipas planit Telekom ku bëni pjesë + tarifë fikse 180 Lekë/telefonatë kur jeni në Roaming në shtetet e Zonës 2


Tarifat për thirrjet hyrëse:

 • Vetëm 108 Lekë për telefonatat kur jeni në Roaming në Zonën 1
 • Vetëm 180 Lekë për telefonatat kur jeni në Roaming në Zonën 2

 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i shërbimit është FALAS  dhe mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu ( #100#)
 • Duke dërguar SMS me tekst TEL  në numrin 142
   

Ju mund të aktivizoni Travel & Talk në këtë mënyrë edhe kur jeni jashtë Shqipërisë.
           
Klientët me parapagesë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me parapagesë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 139.

ZONAT

 

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.

Zona 1: (Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL/Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL/Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom,/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ/Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari.


Zona 2: (Operatori(ët)/Shteti): Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet, Mobistar/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO/Spanjë, Hutchis, O2 IRL/Irlandë, Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Telenor BG/Bullgari, Beeline/Rusi, Telia DK/Danimarkë, FI Sonera /Finlandë, Tele2/Suedi, Telia, Mobile N /Norvegji, BH Mobile, HT HR/Bosnje Herzegovina, LMT,Tele2 /Letoni.


Shënim: Në shtetet Norvegji, Suedi, Finland, Danimarkë, shërbimi Roaming me parapagesë është i vlefshëm për shërbimin data dhe thirrje hyrëse.

KËSHILLA & INFO

 

Tarifat fikse aplikohen për çdo interval prej 15 minutash në telefonatë. Nëse telefonata juaj kalon 15 minuta, atëherë tarifa fikse do të aplikohet përsëri për intervalin e rradhës prej 15 minutash.Koha fillestare për thirrjet në Travel & Talk është për çdo 60 sek.

Për çdo telefonatë drejt destinacioneve jashtë zonës 1 dhe 2 ju do të tarifoheni me tarifat standarte të Roaming-ut.

Nëse programi juaj ofron minuta falas p.sh. drejt destinacioneve kombëtare ose drejt rrjeteve fikse, ju nuk mund t'i përdorni këto minuta falas, por do të tarifoheni sipas planit tuaj tarifor.

Shërbimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

PËRSHKRIMI

 

Sa herë që udhëtoni jashtë Shqipërisë, ju do të mund të vazhdoni të përdorni numrin tuaj Telekom për telefonata, SMS dhe internet në qindra shtete në të gjithë botën.
 

Me Travel & SMS  ju do të  mund të komunikoni me SMS me tarifat më të lira.

 

Tarifat:

Tarifa për SMS hyrëse:

 • FALAS
   

Tarifat për SMS dalëse: 

 • 12 lekë + tarifën sipas planit të cilit i përkisni me parapagesë (si në Shqipëri)
 • 18 lekë + tarifën sipas planit të cilit i përkisni si me parapagesë (si në Shqipëri)

 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i shërbimit është FALAS  dhe mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu ( #100#)
 • Duke dërguar SMS me tekst SMS  në numrin 142
   

Ju mund të aktivizoni Travel & SMS në këtë mënyrë edhe kur jeni jashtë Shqipërisë.
           
Klientët me parapagesë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me parapagesë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 139.

ZONAT

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.

Zona 1: (Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL/Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL/Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom,/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ/Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari.


Zona 2: (Operatori(ët)/Shteti): Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet, Mobistar/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO/Spanjë, Hutchis, O2 IRL/Irlandë, Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Telenor BG/Bullgari, Beeline/Rusi, Telia DK/Danimarkë, FI Sonera /Finlandë, Tele2/Suedi, Telia, Mobile N /Norvegji, BH Mobile, HT HR/Bosnje Herzegovina, LMT,Tele2 /Letoni.


Shënim: Në shtetet Norvegji, Suedi, Finland, Danimarkë, shërbimi Roaming me parapagesë është i vlefshëm për shërbimin data dhe thirrje hyrëse.

KËSHILLA & INFO

 

Për çdo SMS drejt destinacioneve jashtë zonës 1 dhe 2 ju do të tarifoheni me tarifat standarte të Roaming-ut.

Nëse programi juaj ofron SMS falas ju nuk mund t'i përdorni këto SMS, por do të tarifoheni sipas planit tuaj tarifor në roaming.

Shërbimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

PËRSHKRIMI

 

Qëndroni pranë miqve tuaj edhe në udhëtim.

Me Telekom Travel & Surf mund të lundroni në internet, dërgoni dhe merrni e-mail edhe kur jeni jashtë Shqipërisë, me tarifat më ekonomike.

Zgjidhni paketën:

Oferta Ditore             tarifë fikse 300 lekë/ditë sapo ju filloni lundrimin në internet dhe më pas ju tarifoheni me të njëjtën tarifë për MB si në Shqipëri për 50MB e para. Në momentin që 50MB janë konsumuar, ju do t’ju aplikohet sërishit tarifa fikse prej 300 lekë, dhe më pas do të tarifoheni me të njëjtën tarifë për MB si në Shqipëri për 50MB e tjera qe do te konsumoni. Kjo ofertë është e vlefshme për 24 orë.
 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i Travel & Surf mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu (#100#)
 • Me SMS:

Paketa Ditore tekst DR tek 142

 

           
Klientët me parapagesë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me parapagesë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 139.

ZONAT

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.

Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL /Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL /Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ /Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari, Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO /Spanjë,Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Tele2/Suedi, Telenor BG /Bullgari, BH Mobile, HT HR /Bosnje Herzegovina.

 

KËSHILLA & INFO

 

Tarifat me TVSH dhe tarifimi për 10 KB.

Shërbimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

PËRSHKRIMI

 

Aktivizo paketën TELEKOM ROAMING që të nevojitet për zgjdhjen më të pasur për komunikim në udhëtim.

 

10 DITORE MIX:                                                                                                     

Çmimi: 1,100 Lekë                                                                                      

100 Minuta drejt rrjetit Telekom Albania, 100 Minuta hyrëse, 50 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare, 100 MB Internet              

 

10 DITORE MIN&SMS:                                                                                       

Çmimi: 1,100 Lekë

100 Minuta Kombëtare/Ndërkombëtare, 80 Minuta hyrëse, 80 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare 

 

10 DITORE INTERNET:                                                                                      

Çmimi: 500 Lekë

100 MB Internet 

 

15 DITORE MIX:                                                                                                   

Çmimi: 2,000 Lekë

100 Minuta drejt rrjetit Telekom Albania, 50 Minuta Kombëtare/Ndërkombëtare, 100 Minuta hyrëse, 50 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare, 100 MB Internet              

 

4 DITORE IT/GR/GJE:                                                                                       

Çmimi:  700 Lekë

60 Minuta Kombëtare/Ndërkombëtare, 30 Minuta hyrëse, 30 SMS Kombëtare/Ndërkombëtare, 60 MB internet .

Kjo paketë është e vlefshme vetëm për shtetet: Itali, Greqi dhe Gjermani.             

 

Çmimet e mësipërme janë me TVSH.

Paketat Telekom Roaming mund të aktivizohen:

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Online, nëpërmjet Llogaria Ime
 • Nëpërmjet Easy Menu ( #100#)
 • Me SMS:
  • 10 DITORE MIX me tekst MIX10 tek 142
  • 10 DITORE MIN&SMS me tekst R10 tek 142
  • 10 DITORE INTERNET me tekst DATA10 tek 142
  • 15 DITORE MIX me tekst MIX15 tek 142
  • 4 DITORE IT/GR/GJE me tekst MIX4 tek 142

 

Këtë aktivizim ju mund ta bëni edhe nga jashtë Shqipërisë

 

Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura duke dërguar SMS me tekst BA tek 142

ZONAT

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, ku mund të përdorni Telekom Roaming.

Operatori(ët)/Shteti: Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, 3 UK, O2-UK,/ Britania e Madhe, TelenMN, Telekom ME/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, O2 Holl, T-Mobile NL/Hollandë, PLUS, T-Mobile PL/Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom, O2 SK/Sllovaki, T-Mobile, Telefon, T-Mobile CZ/Çeki, Telekom.ro/Rumani, T-Mob H/Hungari, Vala/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet/Belgjikë, Telefonica, Orange, Movistar, YOIGO/Spanjë, Hutchis, O2 IRL/Irlandë, Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, *Tele 2 EE/Estoni, Omnitel, Tele2/Lituani, Telenor BG /Bullgari.

 

KËSHILLA & INFO

 

Çmimet janë me TVSH.

Ju mund të ribleni një paketë të re TELEKOM ROAMING, por paketa në përdorim duke përfshirë njësitë e mbetura do të anullohet. Me anullimin e paketës ekzistuese, ju nuk do të mund të përdorni njësite e saj apo të kërkoni kthimin e shumës së shpenzuar për blerjen e saj.

Koha fillestare e bisedës për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 120 + 120 sekonda. Interneti tarifohet çdo 10KB. Për njësitë pas përfundimit të njësive të përfshira ju do të tarifoheni sipas tarifave Roaming të planit tuaj tarifor.

Paketat mund të aktivizohen deri në 4 herë brenda një muaji.

Paketat janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.