Aplikacioni funksionon ekskluzivisht në Android OS dhe iOS.

Aplikacionin mund ta shkarkoni dhe ta përdorni FALAS

 

SHKARKO TANI

 

 

Diçka fantastike sapo ndodhi, e kape në foto ose video dhe ... nuk ke ofertë të aktivizuar, nuk ke kredit.

Ska problem, asnjë 'like' nuk humbet - ju prezantojmë me aplikacionin Telekom Extra.

 

SHKARKO TELEKOM EXTRA FALAS • AKTIVIZO NË ÇAST PAKETËN QË TË DUHET • PAGUAJE MË VONË

Telekom Extra përbëhet nga 5 nivele dhe çdo nivel ka paketat përkatëse

Ju mund të kaloni në nivelin tjetër duke mbledhur pikë dhe duke paguar në kohë paketën paradhënie qe keni marrë.

Me nivele më të larta ju do të merrni paketa më të mira paradhënie.

 

PAKETAT

 

1 

 

MIX DITORE

Minuta kombëtare 150              
SMS Telekom 100
Internet 200MB
Vlefshmëria 24 orë
Çmimi 120 lekë
Pikët* 10

2 

 

PAKETA MIX 3 DITORE

Minuta kombëtare 200            
SMS Telekom 200
Internet 250MB
Vlefshmëria 3 ditë
Çmimi 300 lekë
Pikët* 20

3 

 

PAKETA DATA 3 DITORE

Minuta kombëtare  
SMS Telekom 200
Internet 1GB
Vlefshmëria 3 ditë
Çmimi 300 lekë
Pikët* 20

4 

 

PAKETA JAVORE

Minuta kombëtare                       
SMS Telekom  
Internet 2GB
Vlefshmëria 7 ditë
Çmimi 500 lekë
Pikët* 25

*Pikët që fitoni nga pagesa në kohë e paketës.

**Niveli minimal i cili duhet të keni për të aktivizuar paketën.

 

 

 

 

NIVELET