1-7 nga 7 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40 White

  Samsung Galaxy A40 White
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Note 10

  Samsung Galaxy Note 10
  • Kamera 16MP, triple
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie e brendshme 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 105900 00 Lekë

  • 94500 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A10

  Samsung Galaxy A10
  • Ekrani 6.2
  • Kamera 13MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 15900 00 Lekë

  • 14900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A20e

  Samsung Galaxy A20e
  • Ekrani 5.8
  • Kamera 13/5MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu