1-10 nga 31 lista e smartphones

Lista e Smartphones
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)

  -11% ULJE
  Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera dytësore 16MP
  • Rezistent ndaj ujit
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 51200.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )

  -7% ULJE
  Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
  • Bateri që zgjat
  • Memorie 16GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 40750.0 Lekë    Bli tani
 • Smartphone Touch

  -5% ULJE
  Smartphone Touch
  • + Bateri portative FALAS
  • Memorie RAM 1GB
  • Android OS V6.0
  • Memorie e brendshme 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J5

  -5% ULJE
  Samsung Galaxy J5
  • + Bateri portative FALAS
  • Ekran 5”
  • Kamera 13 MP
  • Android OS
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 28405.0 Lekë    Bli tani
 • LG K8

  -5% ULJE
  LG K8
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera 8MP
  • Memorie RAM 1.5GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)

  -20% ULJE
  Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)
  • Lidhje 4G
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brëndshme 32GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 89900.0 Lekë    Bli tani
 • Smartphone A6S

  -21% ULJE
  Smartphone A6S
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 5”
  • CPU Quad-core 1.1 GHz
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 11900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )

  -23% ULJE
  Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
  • + Bateri portative FALAS
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Kamera 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 18900.0 Lekë    Bli tani
 • Smartphone T3

  -12% ULJE
  Smartphone T3
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 5.5”
  • Lidhje 4G
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 15900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy J7 (LTE)

  -6% ULJE
  Samsung Galaxy J7 (LTE)
  • + Bateri portative FALAS
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Android OS V6.0.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 35900.0 Lekë    Bli tani