1-10 nga 27 open box

Open Box
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Huawei P8 Lite

  + 3GB
  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • LG H525 G4C

  + 3GB
  LG H525 G4C
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB Snapdragon
  • Bateri 2540 mAh
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Grand Prime

  + 3GB
  Samsung Galaxy Grand Prime
  • Open Box
  • Ekran 5”
  • Kamera 8 MP
  • v4.4.4 (KitKat)
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Core Prime VE

  Samsung Galaxy Core Prime VE
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • Android OS
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel Idol 3 5.5

  Alcatel Idol 3 5.5
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Ekran 5.5"
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S6 (32GB)

  + 3GB
  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )

  + 3GB
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Memorje RAM 1GB
  • Regjistrim video me stereo sound
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 10300 00 Lekë

  • 6200 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Huawei Y6

  Huawei Y6
  • Open Box
  • Kamera 8MP
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • HTC Desire 320

  + 3GB
  HTC Desire 320
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 7400 00 Lekë

  • 3700 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë