1-10 nga 36 lista e produkteve me ulje

Lista e produkteve me ulje
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)

  Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)
  • Open Box
  • Ekrani 6.26"
  • Kamera 12MP
  • Memorie RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)

  Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)
  • Open Box
  • Ekrani 5.45"
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)

  Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
  • Open Box
  • Kamera dytësore 16MP
  • Rezistent ndaj ujit
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)

  Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Android OS V5.1.1
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Mi A2 Lite

  Xiaomi Mi A2 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5.8"
  • Kamera parësore 12MP
  • Memorie e brendshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone XR i kuq (64GB)

  iPhone XR i kuq (64GB)
  • Kamera 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel 1S

  Alcatel 1S
  • Ekrani 5.5"
  • Memorie e brendshme 32 GB
  • Kamera parësore 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Nokia 2 2017

  Nokia 2 2017
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 8MP
  • Memorie RAM 1GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Nokia 3310 3G

  Nokia 3310 3G
  • Open Box
  • Ekrani 2.4"
  • Kamera 2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu