Tarifat "Telekom me parapagesë"

Të tjera

     

Paketat me Parapagesë nga Telekom

Me paketat Telekom përfitoni minuta, SMS dhe internet. Duke filluar nga 1 Shatori  dhe 3 herë më shumë shpejtësi me 4G+. Shikoni paketat dhe shërbimet nga Telekom dhe na vizitoni për të rejat më të fundit.

Paketat Standarde

Paketat + 

Paketat Ndërkombëtare 

Paketat e Internetit 


Shërbime & Aplikacione

Njihuni me shërbimet nga Telekom  për të gjithë klientët me parapagesë këtu

 

Aplikacionet më të përdorura dhe më të mira për t’ju argëtuar dhe lehtësuar punët vijnë nga Telekom me oferta fanatastike. Shikoni këtu të gjitha aplikacionet ekskluzive për të gjithë klientët Telekom. 


Informacione ligjore

Ofrimi shërbimeve

Udhëzues përdorimi

Rregullore të kontratës