CILËSIA PREMIUM NË RRJETIN SUPERIOR 4G NGA TELEKOM

Me blerjen e Smartphone A6S & Smartphone T3 në dyqanet Telekom përfitoni 3 Muaj FALAS PAKETEN MEDIUM.

Smartphone A6S, 5 inç

5% Ulje për Blerje Online!

15,900 Lekë

Bli Online 15,100 Lekë

Bli tani
 
  • Smartphone T3, 5.5 inç

  • 5% Ulje për Blerje Online!

  • 18,900 Lekë

     Bli Online 18,000 Lekë

  • Bli tani
 
 

Smartphone A6S

Versioni më i ri i A6 ka një ekran më të madh prej 5’ për t’ju përshtatur nevojave dhe shijeve tuaja. Më tepër hapësirë dhe ngjyra të gjalla.

Smartphone T3

Linja premium e prezantuar së fundmi T3 vjen me një ekran prej 5.5’. Dizajni elegant me ngjjyrë gri metalike i jep shkëlqimin që vetëm smartphone premium e kanë.

 
 

Procesor super i shpejtë

Procesor i shpejtë “Quad core” për përdorim më të mirë të aplikacioneve dhe sistem operimi Android me versionin Lollipop 5.1, i cili ndihmon në jetën e baterisë së aparatit si dhe ndikon në kryerjen e disa funksioneve në të njëtën kohë. Lidhje 4G për të përjetuar cilësinë e rrjetit më të mirë nga TELEKOM.

 
 
 

Foto perfekte për t’u ndarë
në rrjete sociale

Fikso çaste dhe bëji të paharrueshme me kameran kyesore me opsionin e identifikimit të portretit, vendodhjen gjeografike. Ndërsa për Selfie përdorni kameran e përparme me 2MP.

 

Aplikacione
Powered by Telekom

Aplikacionet më të mira për mesazhe, shënime apo për të organizuar idetë tuaja të instaluara nga Telekom. Gjithashtu, me ofertën nga Telekom zbuloni botën me Airbnb.

 
 

Specifikime teknike

    Smartphone A6S Smartphone T3  
  EKRANI 5 inç 5,5 inç  
  KAMERA 5 MP 5 MP  
  MEMORIE RAM 1 GB 1 GB  
  MEMORIE E BRENDSHME 8 GB ROM 8 GB ROM  
  Micro SD Deri në 32 GB Deri në 32 GB  
  BATERIA 2000 mAh 2500 mAh  
  PËRMASAT 141 X 71,5 X 9,9 mm 151,9 X 77,84 X 9,45 mm  
  PESHA 167 gr 165 gr  
  LIDHJA 3G/4G 3G/4G  
  Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
WiFi direct
802.11 b/g/n, hotspot
WiFi direct