1-10 nga 24 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Huawei Ascend Mate 7

  OFERTË
  Huawei Ascend Mate 7
  • Open Box
  • Ekran 6"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 5C 16GB

  OFERTË 
  iPhone 5C 16GB
  • Open box
  • Ekran 4"
  • RAM 1GB
  • Memorie 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Blackberry Z10

  OFERTË
  Blackberry Z10
  • Open Box
  • Ekran 4.2"
  • RAM 2GB
  • Memorie 16GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  OFERTË 
  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • MOTOROLA MOTO G NEW

  OFERTË
  MOTOROLA MOTO G NEW
  • Open Box
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei P8 Lite

  OFERTË
  Huawei P8 Lite
  • Open Box
  • Ekrani 5"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel 8S P350X (Tablet)

  OFERTË
  Alcatel 8S P350X (Tablet)
  • Open Box
  • Kamera 5 MP
  • Ekrani 8"
  • CPU Quad-core 1.2GHz Cortex-A5
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 5 (16GB)

  OFERTË 
  iPhone 5 (16GB)
  • Open Box
  • Kamera parësore 8MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • LG X Screen

  OFERTË
  LG X Screen
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 2GB
  • Memorie e brendshme 16GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 7900 00 Lekë

  • 5700 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Smartphone Touch

  OFERTË
  Smartphone Touch
  • Memorie RAM 1GB
  • Android OS V6.0
  • Memorie e brendshme 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu