1-10 nga 12 lista e produkteve

Lista e Produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Huawei Ascend Mate 7

  Huawei Ascend Mate 7
  • + Bateri portative FALAS
  • Smart Combo
  • Ekran 6"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • HTC Desire 620 (LTE)

  HTC Desire 620 (LTE)
  • Smart Combo
  • Kamera 8MP
  • RAM 1GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Core Prime

  Samsung Galaxy Core Prime
  • Smart Combo
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Core Plus

  Samsung Galaxy Core Plus
  • Ekran 4.3”
  • Kamera 5MP
  • Smart Combo
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • HTC Desire 510

  HTC Desire 510
  • Smart Combo
  • Kamera 5MP
  • RAM 1GB
  • Memorie e brendshme 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • MOTOROLA MOTO G NEW

  MOTOROLA MOTO G NEW
  • Smart Combo
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • MOTOROLA MOTO E

  MOTOROLA MOTO E
  • Smart Combo
  • Ekran 4.3”
  • Kamera 5MP
  • RAM 1 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Neo Plus

  Samsung Galaxy Neo Plus
  • Smart Combo
  • Ekran 5”
  • Kamera 5MP
  • Android OS
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Trend Plus S7580

  Samsung Galaxy Trend Plus S7580
  • Smart Combo
  • Ekran 4”
  • Kamera CMOS 5MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy Core Prime VE

  Samsung Galaxy Core Prime VE
  • Smart Combo
  • Ekran 4.5”
  • Kamera 5 MP
  • Android OS
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu