Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për samsung galaxy a71

1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A71 Silver

  Samsung Galaxy A71 Silver
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 64MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 51900 00 Lekë

  • 49900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A71 Blue

  Samsung Galaxy A71 Blue
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 64MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 51900 00 Lekë

  • 49900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A71 Black

  Samsung Galaxy A71 Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 64MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 51900 00 Lekë

  • 49900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë