Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për samsung galaxy a41

1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A41 Black

  Samsung Galaxy A41 Black
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Triple 48MP, 8MP, 5MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A41 White

  Samsung Galaxy A41 White
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Triple 48Mp, 8MP, 5MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A41 Blue

  Samsung Galaxy A41 Blue
  • Ekrani 6.1"
  • Kameta Triple 48MP, 8MP, 5MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu