Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për s7

1-2 nga 2 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)

  -20% ULJE
  Samsung Galaxy S7 Edge Gold Platinum (32GB)
  • Lidhje 4G
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brëndshme 32GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 89900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)

  -19% ULJE
  Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)
  • Memorie RAM 4GB
  • Memorie e brëndshme 32GB
  • Android v6.0 (Marshmallow)
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 79900.0 Lekë    Bli tani

Lajmet