Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për redmi 8c

1-2 nga 2 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi 8C Sapphire Blue

  Xiaomi Redmi 8C Sapphire Blue
  • Ekrani 6.22
  • Kamera 12MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi 8C Onyx Black

  Xiaomi Redmi 8C Onyx Black
  • Kamera 12MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  • Ekrani 6.22"
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu