1-2 nga 2 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S9+

  Samsung Galaxy S9+
  • Ekrani 6.2"
  • Dual Kamera 12MP
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 127900 00 Lekë

  • 116900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S9

  Samsung Galaxy S9
  • Ekrani 5.8"
  • Kamera 12MP
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu