1-4 nga 4 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A20e

  Samsung Galaxy A20e
  • Ekrani 5.8
  • Kamera 13/5MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 3GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 21900 00 Lekë

  • 20800 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A10

  Samsung Galaxy A10
  • Ekrani 6.2
  • Kamera 13MP
  • Memorie 32GB
  • Memorie RAM 2GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 17900 00 Lekë

  • 17000 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy A50

  Samsung Galaxy A50
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 25MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 29900 00 Lekë

  • 28400 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë