Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra

POROSITE PARAPRAKISHT

Telefoni që do të ndryshojë
fotografinë!

Njihu me Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra!
Me regjistrimin revolucionar të videos 8K ndryshon jo vetëm mënyra si filmon, por edhe fotografon. Shto sigurinë Samsung Knox, baterinë inteligjente, procesorin e fuqishëm dhe memorien masive – dhe Seria Galaxy S20 zbulon një botë krejtësisht të re për smartphonë-t.

Tre smartphonë, të krijuar rreth përvojës së kamerës revolucionare.2

REZOLUCION I LARTË

108 MP të lejojnë të zmadhosh foton shumë, më shumë, akoma më shumë…

Galaxy S20 Ultra shkon përtej 12MP të zakonshëm dhe ofron plot 108MP. Miliona piksela për të realizuar, prerë dhe printuar foto të pabesueshme dhe super të qarta, pa humbur asnjë detaj.

Nuk ka rëndësi nëse është natë...

Opsioni Bright Night

Regjistro më shumë natën, sepse madhësia e sensorit është trefishuar.

Në dritë të ulët, sistemi i kamerës Pro shkrep foto të shumta menjëherë, duke i bashkuar ato në një fotografi mahnitëse, me më pak turbullim dhe papastërti. Me sensorë më të mëdhenj të imazhit dhe Inteligjence Artificialle, kalimi në opsionin Bright Mode  të lejon të filmosh skena natën më qartë se kurrë më parë.

Opsioni Single Shot

Një mënyrë krejtësisht e re për të kthyer një shkrepje në formate të ndryshme.

Opsioni Single Shot, në thelb është Brust Mode i shndërruar në Beast Mode. Inteligjenca Artificiale e përmirësuar, të lejon të regjistrosh deri në 10 sekonda dhe të marrësh një larmi formatesh. Kjo do të thotë se mund të zgjedhësh momentet më të mira të momentit, pa regjistruar sërish. 4

Zgjidh opsionin Single Shot në kamera dhe mbaj shtypur butonin e shkrepjes. Lëviz përreth për 3 - 10 sekonda për të regjistruar të gjithë skenën.

Bateri që zgjat gjithë ditën

Bateri që zgjat, zgjat dhe zgjat…

Bateri të fuqishme që arrijnë 5000 mAh maksimumi. Ato janë inteligjente për t’ju përshtatur zakoneve tuaja në celular, duke mundesuar më shumë kohëzgjatje vetem me një karikim.

Karikim Super i Shpejtë

Vendose në karikim për pak minuta, për një bateri që zgjat shumë orë.

Karikim i Shpejtë Wireless 2.0

Ose kariko telefonin tënd përmes wireless në çast.5

Shpërndarja e fuqisë Wireless

Mund të karikosh kufjet, orën, madje edhe telefonin e një miku.6

Fshirja i takon 2019-ës!

Hapësira

Hapësirë e bollshme për 750,000 fotot e preferuara11

Galaxy S20, S20+ the S20 Ultra janë krijuar me kamera të fuqishme dhe hapësirë të bollshme, e ruan fotot dhe videot tuaja me rezolucion shumë të lartë. Mund të shtoni hapësirën me një kartë microSD, e cila arrin deri në 1.5TB.12, 13

DERI NË

512 GB e brendshme

PLUS DERI NË

1.5 TBpërmes MicroSD

SIGURIA

Sistemi i sigurisë është përmirësuar, për të mbajtur materialet e tua private.

Kemi krijuar një procesor të sigurt për mbrojtjen e PIN, fjalëkalimit dhe kyçjes Blockchain. Duke u kombinuar me platformën Knox, siguria prek çdo pjesë të telefonit, që nga hardueri deri tek softueri. Kështu, të dhënat tuaja mbeten private.

AKSESORËT

Çoje përvojën tënde me serinë Galaxy S20 në një tjetër nivel. 14

 
Aksesorët shiten veçmas.