1-7 nga 7 samsung galaxy s20 | s20+ | s20 ultra

Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S20 Cloud Blue

  Samsung Galaxy S20 Cloud Blue
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 128 GB
  • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 124990 00 Lekë

  • 108900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 128GB
  • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
  • Ekrani 6.9"
  • Memorie 128GB
  • Kamera 108MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S20+ Cloud Blue

  Samsung Galaxy S20+ Cloud Blue
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 124990 00 Lekë

  • 108900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
  • Kamera 108 MP
  • Ekrani 6.9"
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu