Samsung Galaxy Note 8

Teknologjia më e përparuar e gjeneratës Galaxy!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP, video 4K

 • Ekrani 6.3"

 • Memorie RAM 6GB

 • Garanci e përjetshme

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy Note 8
 • Samsung Galaxy Note 8
 • Samsung Galaxy Note 8
  Çmimi përfshin TVSH
 • 103900 00 Lekë

 • 83900 00 Lekë

 • Sasi e limituar