1-2 nga 2 samsung galaxy s8 | s8+

Samsung Galaxy S8 | S8+
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S8 (64GB)

  -5% ULJE
  ONLINE

   

   

  Samsung Galaxy S8  (64GB)
  • Wireless Starter Kit dhuratë
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 104900.0 Lekë    Bli tani
 • Samsung Galaxy S8 + (64GB)

  -5% ULJE
  ONLINE

   

   

  Samsung Galaxy S8 +  (64GB)
  • Wireless Starter Kit dhuratë!
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  Abonimi:

  Çmimi përfshin TVSH 117900.0 Lekë    Bli tani