Prezantojmë
Samsung
Galaxy S10

Përfito 5GB dhuratë çdo muaj, për një vit.

Prezantojmë PowerShare

Karikoni pajisje të tjera me Galaxy S10 tuaj.

Karikoni Galaxy Buds, Galaxy Watch, apo telefonin e shokut tuaj duke i vendosur në anën e pasme të Galaxy S10.

Shikoni më shumë me ekranin kinematografik infinity-O.

Një ekran thuajse pa korniza me më shumë detaje dhe qartësi.

Identifikim me ultra tinguj i prekjes në ekran.

Sensori i ri mundëson hapje të lehtë dhe ruan të dhënat tuaja.

Opsionet janë të mundura vetëm për Galaxy S10 dhe S10+.

Regjistroni pajisjen tuaj këtu dhe përfitoni sigurimin e ekranit falas nga Samsung.

*Regjistrimi duhet kryer deri në një javë pas blerjes.

Gjej Galaxy S10 të përshtatshëm për ty.

Galaxy S10e

92,900 lekë

 

Galaxy S10

111,900 lekë

 

Galaxy S10+

124,900 lekë