TELEKOM TRAVEL ME KONTRATË

PËRSHKRIMI

 

Sa herë që udhëtoni jashtë Shqipërisë, ju do të mund të vazhdoni të përdorni numrin tuaj Telekom për telefonata, SMS dhe internet në qindra shtete në të gjithë botën.
 

Me Travel & Talk ju do të flisni me tarifat më të mira në 35 shtete.
 

Duke aktivizuar falas Telekom Travel & Talk do të keni mundësi:
 

 • Të kurseni kur kryeni dhe merrni telefonata kur jeni jashtë Shqipërisë.
 • Të keni kontroll të plotë të kostos të telefonatave në roaming dhe të shmangni surprizat në fund të muajit.
 • Të kryeni telefonata me tarifat e programit tuaj si në Shqipëri edhe kur jeni jashtë vendit.
   

Tarifat

Tarifat për thirrjet dalëse:

 • Tarifat sipas planit Telekom ku bëni pjesë + tarifë fikse 108 Lekë/telefonatë kur jeni në Roaming në shtetet e Zonës 1
 • Tarifat sipas planit Telekom ku bëni pjesë + tarifë fikse 180 Lekë/telefonatë kur jeni në Roaming në shtetet e Zonës 2


Tarifat për thirrjet hyrëse:

 • Vetëm 108 Lekë për telefonatat kur jeni në Roaming në Zonën 1
 • Vetëm 180 Lekë për telefonatat kur jeni në Roaming në Zonën 2

 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i shërbimit është FALAS  dhe mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu (#100#)
 • Duke dërguar SMS me tekst TEL  në numrin 142
   

Ju mund të aktivizoni Travel & Talk në këtë mënyrë edhe kur jeni jashtë Shqipërisë.
           
Klientët me kontratë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me kontratë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 144.

ZONAT

 

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.

Zona 1: (Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL/Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL/Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom,/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ/Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari.


Zona 2: (Operatori(ët)/Shteti): Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet, Mobistar/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO/Spanjë, Hutchis, O2 IRL/Irlandë, Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Telenor BG/Bullgari, Beeline/Rusi, Telia DK/Danimarkë, FI Sonera /Finlandë, Tele2/Suedi, Telia, Mobile N /Norvegji, BH Mobile, HT HR/Bosnje Herzegovina, LMT,Tele2 /Letoni.


Shënim: Në shtetet Norvegji, Suedi, Finland, Danimarkë, shërbimi Roaming me parapagesë është i vlefshëm për shërbimin data dhe thirrje hyrëse.

KËSHILLA & INFO

 

Tarifat fikse aplikohen për çdo interval prej 15 minutash në telefonatë. Nëse telefonata juaj kalon 15 minuta, atëherë tarifa fikse do të aplikohet përsëri për intervalin e rradhës prej 15 minutash.Koha fillestare për thirrjet në Travel & Talk është për çdo 60 sek.

Për çdo telefonatë drejt destinacioneve jashtë zonës 1 dhe 2 ju do të tarifoheni me tarifat standarte të Roaming-ut.

Nëse programi juaj ofron minuta falas psh. drejt destinacioneve kombëtare ose drejt rrjeteve fikse, ju nuk mund t'i përdorni këto minuta falas, por do të tarifoheni sipas planit tuaj tarifor.

Shërbimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

PËRSHKRIMI

 

Sa herë që udhëtoni jashtë Shqipërisë, ju do të mund të vazhdoni të përdorni numrin tuaj Telekom për telefonata, SMS dhe internet në qindra shtete në të gjithë botën.
 

Me Travel & SMS  ju do të  mund të komunikoni me SMS në 35 shtete me tarifat më të lira.

 

Tarifat:

Tarifa për SMS hyrëse:

 • FALAS
   

Tarifat për SMS dalëse: 

 • 26.4 lekë/sms kur jeni në Roaming në Zonën 1
 • 32.4 lekë/sms kur jeni në Roaming në Zonën 2

 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i shërbimit është FALAS  dhe mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu ( #100#)
 • Duke dërguar SMS me tekst SMS  në numrin 142
   

Ju mund të aktivizoni Travel & SMS në këtë mënyrë edhe kur jeni jashtë Shqipërisë.
           
Klientët me kontratë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me kontratë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 144.

ZONAT

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.

Zona 1: (Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL/Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL/Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom,/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ/Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari.


Zona 2: (Operatori(ët)/Shteti): Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet, Mobistar/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO/Spanjë, Hutchis, O2 IRL/Irlandë, Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Telenor BG/Bullgari, Beeline/Rusi, Telia DK/Danimarkë, FI Sonera /Finlandë, Tele2/Suedi, Telia, Mobile N /Norvegji, BH Mobile, HT HR/Bosnje Herzegovina, LMT,Tele2 /Letoni.


Shënim: Në shtetet Norvegji, Suedi, Finland, Danimarkë, shërbimi Roaming me parapagesë është i vlefshëm për shërbimin data dhe thirrje hyrëse.

KËSHILLA & INFO

 

Për çdo SMS drejt destinacioneve jashtë zonës 1 dhe 2 ju do të tarifoheni me tarifat standarte të Roaming-ut.

Nëse programi juaj ofron SMS falas ju nuk mund t'i përdorni këto SMS, por do të tarifoheni sipas planit tuaj tarifor në roaming.

Shërbimet janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.

PËRSHKRIMI

 

Qëndroni pranë biznesit tuaj edhe në udhëtim.

Me Telekom Travel & Surf mund të lundroni në internet, dërgoni dhe merrni e-mail edhe kur jeni jashtë Shqipërisë në 34 Shtete, me tarifat më ekonomike.

Zgjidhni një nga paketat:

 

Travel & Surf Ditore               50  MB                   vetëm 300 lekë
Travel & Surf Javore              150 MB                 vetëm 750 lekë
Travel & Surf Mujore             500 MB                 vetëm 2,000 lekë

 

Çmimet janë me TVSH.

AKTIVIZIMI

 

Aktivizimi i Travel & Surf mund të kryhet:
 

 • Në çdo dyqan Telekom
 • Nëpërmjet Easy Menu ( #100#)
 • Me SMS:

Travel & Surf Ditore tekst D tek 55558

Travel & Surf Javore tekst J tek 55558

 

Travel & Surf Mujore mund të aktivizohet vetëm me kërkesë në dyqanet Telekom.

 

           
Klientët me kontratë duhet të kenë aktivizuar më parë shërbimin Roaming. Ky aktivizim mund të kryhet në çdo dyqan TELEKOM në mbarë vendin. Për më shumë informacion dhe për garancitë e nevojshme, klientët me kontratë mund të telefonojnë Kujdesin ndaj Klientit tek 144.

ZONAT

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, të cilat mbulohen nga Telekom Travel.
 

Operatori(ët)/Shteti): Telekom. De, o2-de, E-Plus/Gjermani, GR Cosmote/Greqi, T-Mobile/SHBA, EE, O2-UK/ Britania e Madhe, Telenor, Telekom ME, T.me/Mali i Zi, Croatian Tel, Tele2 HR/Kroaci, T-Mobile MK/FYROM, NL KPN, T-Mobile NL, TMO NL /Hollandë, T-Mobile PL, TM.PL /Poloni, T-Mobile, 3 AU, T-Mobile A- A03/Austri, Telekom/Sllovaki, T-Mobile CZ, TMO CZ, O2 CZ /Çeki, Telekom.ro/Rumani, Telekom HU/Hungari, Vala, Mobitel(IPKO)/Kosovë, 3 ITA, TIM, Wind/Itali, TCELL/Turqi, Orange F, SFR/Francë, Telenet/Belgjikë, Orange, Movistar, YOIGO /Spanjë,Telenor, MTS/Serbi, Mobitel/Slloveni, Salt,Sunrise/Zvicër, NOS/Portugali, Beeline/Ukrainë, EMT, Elisa EE/Estoni, Omnitel/Lituani, Tele2/Suedi, Telenor BG /Bullgari, BH Mobile, HT HR /Bosnje Herzegovina.

 

 

KËSHILLA & INFO

 

Tarifat me TVSH dhe tarifimi për 10 KB.  Pas përfundimit të MB të paketës aplikohet tarifa standarte në roaming.

Paketa Mujore aktivizohet vetëm me kërkesë të abonentit në çdo dyqan Telekom. Pajtimi mujor dhe MB falas të përfshira në paketë do të jenë proporcionale gjatë muajit të parë të aktivizimit. 

Nëse programi juaj ofron MB falas ju nuk mund t'i përdorni, por do të tarifoheni sipas planit tuaj tarifor në roaming.

Paketat janë të vlefshme deri në 30 Qershor 2018.