Këtë verë mos e ndal aventurën. Zgjidh një nga paketat roaming dhe ndaj çdo çast me rrjetin më të besuar në evropë.

Me paketat roaming dhe rrjetin më të besuar,
udhëtoni pa asnjë shqetësim!

Sa herë që udhëton jashtë Shqipërisë, ti do të mund të vazhdosh të përdorësh numrin tënd
Telekom për telefonata, SMS dhe internet në shumë shtete në të gjithë botën.

Aktivizo paketat roaming me parapagesë:

Smart Roaming me Telekom

Ku do të udhëtoni?

Sa dite do të qëndroni?

Vazhdo

PAKETA 10 DITORE MIX

PAKETA 15 DITORE MIX

PAKETA 10 DITORE INTERNET

PAKETA 10 DITORE MIN & SMS

PAKETA 4 DITORE GREQI/ITALI/GJERMANI

 
 

Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura të paketës që keni aktivizuar duke dërguar SMS me tekst BA tek 142


 

Zonat

Më poshtë do të gjeni shtetet dhe operatoret, ku mund të përdorni Travel & Mix.

Operatori(ët)/Shteti - Telekom, Telefonica 02(Eplus)/Gjermani, Cosmote, Wind/Greqi, Telekom(Crnogorsky Telekom), Telenor(Promonte)/Mali i Zi, Telekom, Tele 2/Kroaci, T-Mobile, VIP/ FYROM, T-Mobile, KPN/Hollandë, T-Mobile, KPN/Poloni, T- Mobile, H3G/Austri, Telekom/Sllovaki, T-Mobile, Telefonica 02/Çeki, Telekom/Rumani, Magyar Telekom, Telenor/Hungari, Base, Mobistar/Belgjikë, Globul- Telenor/Bullgari, Telia Sonera/Estoni, Orange, SFR, Bouygues/Francë, Three Ireland (Hutchison) Limited/ Irlandë, TIM, H3G, Wind,/Itali, IPKO, Vala 900/Kosovë, Telia Sonera-Omnitel/Lituani, Optimus-Nos/Portugali, Telenor, Vip/Serbi, Si Mobil/Slloveni, Telefonica O2, Orange/Spanjë, Salt Mobile, Sunrise/Zvicër, Turkcell/Turqi, Kyivstar/Ukrainë, T-Mobile/USA, Ptelekom/Bosnje Herzegovina dhe Everything everywhere limited/Britania e Madhe.

Nëse nuk dëshironi të aktivizoni një nga paketat më lart ju mund të aktivizoni TRAVEL dhe të përfitoni nga tarifat speciale të Travel & Talk - Travel & SMS - Travel & Surf