fol e lundro nË kosovË, mË lirshËm se kurrË!

Tashmë Roaming me Kosovën mundësohet me super çmime. Vazhdo të përdorësh numrin tënd dhe nda çdo moment nga udhëtimi në trojet shqiptare!

Ke numër me parapagesë?

Njihu me çmimet e reja!-
Lekë/njësi
(TVSH e përfshirë)
Të vlefshme për klientët
Thirrje Dalëse 28.5 lekë/MIN
SMS Dalëse 9 lekë/SMS
Internet 11.49 lekë/MB
Thirrje Hyrëse 6 lekë/MIN
SMS Hyrëse Falas
Ose aktivizo një nga paketat Roaming me Parapagesë

paketa javore internet

200 MB 750 LEKË

MËNYRA TË TJERA AKTIVIZIMI
 • Me SMS me tekst RDI tek 142
 • Nga Easy Menu #100#
 • Nga aplikacioni My Telekom

paketa ditore internet

50 MB 200 LEKË

MËNYRA TË TJERA AKTIVIZIMI
 • Me SMS me tekst RDI tek 142
 • Nga Easy Menu #100#
 • Nga aplikacioni My Telekom

ROAMING DITORE

 • 10 MINUTA DREJT TË GJITHËVE
 • 10 MINUTA HYRRËSE
 • 10 SMS DREJT TË GJITHËVE
 • 400 LEKË
MËNYRA TË TJERA AKTIVIZIMI
 • Me SMS me tekst RDI tek 142
 • Nga Easy Menu #100#
 • Nga aplikacioni My Telekom

Ke një nga planet me kontratë Smart ose Business?

Navigo në internet sikur të jesh në Shqipëri, me vetëm 1.5 lek/MB. Edhe minuta dhe SMS tani janë deri në 10 herë më lirë.

Njihu me çmimet e reja!-
Lekë/njësi
(TVSH e përfshirë)
Të vlefshme për abonentët
me kontratë individuale
Të vlefshme për abonentët
me kontratë biznesi
Internet 1.5 lekë/MB 1.5 lek/MB
Thirrje Dalëse 25.65 lek/MIN 24.2 lek/MIN
SMS Dalëse 8.1 lek/SMS 7 lek/SMS
Thirrje Hyrëse 6 lekë/MIN 6 lekë/MIN
SMS Hyrëse Falas Falas