QËNDRO I SIGURT, QËNDRO I LIDHUR


Në këtë situatë kritike, TELEKOM  ka si përparësi funksionimin optimal të rrjetit dhe vazhdimësinë e shërbimeve për të gjithë, me cilësinë e lartë që jeni mësuar të prisni.
Ne jemi këtu 24/7 të përkushtuar të sigurojmë rrjet të sigurtë, tani dhe në ditët në vijim.

SHËRBIMET ONLINE


Përmes aplikacionit My Telekom ju mund të kryeni çdo veprim pa qenë nevoja të dilni nga shtëpia.

  • 10GB Falas me regjistrimin për herë të parë.
  • Rimbush numrin tënd & përfito deri në 11GB bonus.
  • Aktivizo paketën që të nevojitet – mëso tek linku:
  • Paguaj faturat me çdo kartë krediti/ debiti.
  • Bli telefonin e preferuar

PLATFORMË EDUKATIVE ONLINE RTSH SHKOLLË


Përmes kanalit të ri të televizionit publik, RTSh Shkollë, nxënësit në të gjithë vendin mund të vijojnë mesimin në klasa dixhitale,Telekom i bashkohet kësaj inisiative, duke ju dhënë mundësinë që të aksesoni kanalin përmes internetit, pa shpenzuar asnjë MB nga paketa juaj active.

Ftesë e hapur:

Të gjitha institucionet e tjera edukative private ose publike mund të kontaktojnë tek in_communication@telekom.com.al për të mundësuar trafikun e platformave të tyre edukative falas tek klientët tanë (brenda mundësive teknike).

DYQANET TELEKOM


Nevoja për të qenë i lidhur është shumë e rëndësishme, ndaj dyqanet Telekom në Shqipëri dizinfektohen rregullisht cdo dite dhe janë hapur për t’ju shërbyer sipas orareve zyrtare gjatë kësaj periudhe.

Rrjeti i plotë i dyqaneve TELEKOM :

KONTAKTE


Shërbimi i klientit është në gatishmëri 24/7

  • Telefononi në: 142
  • Whats App: 0688000142
  • FB Messenger
  • Live Chat nga website

PIKA TË TJERA SHITJESH


Kanale të tjera ku mund të kryhen rimbushje ose blini karta rimbushëse.