1-10 nga 21 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • LG Y50 Leon H320 Black

  OFERTË
  LG Y50 Leon H320 Black
  • Open Box
  • Memorie e brendshme 8GB
  • Memorie RAM 1GB
  • Elegant, praktik
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Microsoft Lumia 535

  OFERTË
  Microsoft Lumia 535
  • Open Box
  • Memorje RAM 1GB
  • Memorje e brendshme 8GB
  • Kartë memorie deri në 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Huawei Ascend Mate 7

  OFERTË
  Huawei Ascend Mate 7
  • Open Box
  • Ekran 6"
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • LG X Screen

  OFERTË
  LG X Screen
  • Open Box
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 2GB
  • Memorie e brendshme 16GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Alcatel  Idol 4

  OFERTË
  Alcatel  Idol 4
  • + VR dhuratë
  • Memorie e brendshme 16GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)

  OFERTË
  Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16MP
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)

  OFERTË
  iPhone 6s Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 4.7 inç.
  • Kamera 12 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S6 (32GB)

  OFERTË
  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.1”
  • Kamera 16 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)

  OFERTË
  iPhone 6s Plus Gri Kozmike (16 GB)
  • Open Box
  • Ekran 5.5” HD
  • Kamera 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • HTC Desire 626

  OFERTË
  HTC Desire 626
  • Open Box
  • Memorje e brendshme 16GB
  • Memorje RAM 2GB
  • Kamera 13MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu