ZTE V791

Smartphone i thjeshtë.

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekran 3.5"

 • Memorie 4GB

 • Open box

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -50% ULJE
  ZTE V791
  Çmimi përfshin TVSH
 • 4500 00Lekë

 • Në gjendje