Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 6.26"

 • Kamera 12MP

 • Memorie RAM 3GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)
 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)
 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro Black (32GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 26900 00 Lekë

 • 14900 00 Lekë

 • Sasi e limituar