Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 5.45"

 • Kamera 13MP

 • Memorie RAM 2GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)
 • Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)
 • Xiaomi Redmi 6A Black (16GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 11600 00 Lekë

 • 11400 00 Lekë

 • Sasi e limituar