Xiaomi Mi 8 Black (64GB)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • + Tracker MI BAND 3 me 90% ulje

 • Ekrani 6.21"

 • Kamera 12MP

 • Memorie RAM 6GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Xiaomi Mi 8 Black (64GB)
 • Xiaomi Mi 8 Black (64GB)
 • Xiaomi Mi 8 Black (64GB)