WiFi W800

Internet i shpejtë kudo ku ndodheni!

Veçanti

  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

  • + kartë Telekom Data

  • deri në 100Mbps

  • Garanci e përjetshme