Smartphone Touch

Smartphone Touch

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorie RAM 1GB

 • Android OS V6.0

 • Memorie e brendshme 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Smartphone Touch
 • Smartphone Touch
 • Smartphone Touch
  Çmimi përfshin TVSH
 • 6900 00 Lekë

 • 3500 00 Lekë

 • Sasi e limituar