Smartphone A6

Fuqia 4G, pa limit.

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 4.5”

 • Lidhje 4G

 • Kamera 5 MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   +3GB/12muaj
  Smartphone A6
 • Smartphone A6
  Çmimi përfshin TVSH
 • 9900 00 Lekë

 • 3700 00 Lekë

 • Produkt i shitur

 • Shto në shportë