Samsung Galaxy S5

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open box

 • Ekran 5.1"

 • RAM 2GB

 • Memorie 16GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -42% ULJE
  Samsung Galaxy S5
  Çmimi përfshin TVSH
 • 40900 00Lekë

 • Sasi e limituar