Samsung Galaxy Pocket S5300

I lehtë dhe elegant.

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekran 2.8"

 • Kamera 2MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -44% ULJE
  Samsung Galaxy Pocket S5300