Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5.8"

 • Kamera 12MP

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S9
 • Samsung Galaxy S9
 • Samsung Galaxy S9
  Çmimi përfshin TVSH
 • 104900 00 Lekë

 • 72900 00 Lekë

 • Sasi e limituar