Samsung Galaxy S8 (64GB)

Teknologjia më e përparuar e gjeneratës Galaxy!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP, video 4K

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   +3GB/12muaj
  Samsung Galaxy S8  (64GB)
 • Samsung Galaxy S8  (64GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 79900 00 Lekë

 • 68900 00 Lekë

 • Produkt i shitur

 • Shto në shportë