Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)

Teknologjia më e përparuar e gjeneratës Galaxy!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorie RAM 4GB

 • Memorie e brëndshme 32GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -25% ULJE
  Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)
 • Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)
 • Samsung Galaxy S7 Gold Platinum (32GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 48600 00 Lekë

 • Sasi e limituar