Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)

Elegant, i shpejtë!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekran 5.1”

 • Kamera 16MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)
 • Samsung Galaxy S6 Edge (32GB)