Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 108 MP

 • Ekrani 6.9"

 • Memorie 128GB

 • VoLTE

  Çmimi përfshin TVSH
 • 167990 00 Lekë

 • Sasi e limituar