Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.9"

 • Memorie 128GB

 • Kamera 108MP

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 167990 00 Lekë

 • 145000 00 Lekë

 • Sasi e limituar