Samsung Galaxy S10e

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5.8"

 • Kamera 16MP

 • Memorie RAM 6GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S10e
 • Samsung Galaxy S10e
 • Samsung Galaxy S10e
  Çmimi përfshin TVSH
 • 92900 00 Lekë

 • 64400 00 Lekë

 • Në gjendje